Enregistrement amélioré des positions des implants pour les restaurations de type full arch
Elysée Dental

Verbeterde registratie van implantaatposities bij full arch restauraties

CAPS, of Complete Arch Pilar System, kan worden gebruikt voor de registratie van implantaatposities met een intra-orale scanner zoals MEDIT, TRIOS of ELETRA. Dit systeem is zeer nuttig bij full arch restauraties.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

CAPS, of Complete Arch Pilar System, kan worden gebruikt voor de registratie van implantaatposities met een intra-orale scanner zoals MEDIT, TRIOS of ELETRA. Dit systeem is zeer nuttig bij full arch restauraties. Het systeem zorgt voor een betere registratie omdat het een oplossing biedt voor het stitching probleem bij intraoraal scannen van een volledige kaak. Bovendien heeft het hoogte stops om de verticale dimensie te registreren bij het scannen in occlusie.

Een van de belangrijkste voordelen van CAPS is de veelzijdigheid en aanpasbaarheid aan verschillende individuele klinische situaties. Door digitale afdrukken te integreren en de verticale dimensies te registreren, stroomlijnt CAPS de workflow, vermindert het de stoeltijd en verbetert het de algehele efficiëntie.

Ontdek de nieuwe mogelijkheden in de implantologie. Door workflows te vereenvoudigen en het CAPS-systeem te omarmen, kunt u de behandelresultaten naar een hoger niveau tillen.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top