DOF, Inc.

Product delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Beschrijving

Mobiele cameramodelscanner.
De FREEDOM X5 maakt gebruik van gepatenteerde camerabewegingstechnologie om modellen te scannen terwijl de camera beweegt. U hoeft geen tijd te verspillen aan het repareren van het model. Bovendien komt de vastgezette matrijs niet los van de modelbasis en treden er geen fouten op die worden veroorzaakt door wiebelende pennen.

5 MP camera voor afwerkingsdetails.
Hoewel beide dezelfde resolutie van 5 MP bieden, verschilt de kwaliteit van de uitvoergegevens. 5MP DOF-gegevens met ultrahoge resolutie zijn scherper en nauwkeuriger. Deze innovatieve technologie verbetert de productiviteit van gebruikers door gegevens met hoge resolutie uit de echte wereld te genereren, waardoor het foutpercentage wordt verminderd en de werktijd wordt verkort. Bovendien optimaliseert de FREEDOM X5 de hoeken tussen de camera en de projector om smalle en diepe delen van een model te scannen. Ontdek de magie van een camera met ultrahoge resolutie en DOF-technologie.

Hoogste scansnelheid.
“Scantijd” verwijst naar de totale gegevensuitvoertijd, inclusief scannen en constructie. In tegenstelling tot andere scanners die na het scannen extra tijd nodig hebben voor het maken van gegevens, vermindert FREEDOM X5 de tijd aanzienlijk omdat het scannen en aanmaken tegelijkertijd plaatsvinden.

Eenvoudige en snelle knopbediening.
U kunt de knoppen gebruiken om het scannen te starten of naar de vorige of volgende stap te gaan. Deze knoppen helpen de scantijd te verminderen en de efficiëntie van de workflow te verhogen.

Levendige kleurenscannen.
Omdat de 5-megapixelcamera de kleuren van een sjabloon levendig reproduceert, is de scanner uiterst handig bij het scannen van margelijnen of gedeeltelijke sjabloonontwerpen.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top