DOF, Inc.

Product delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Beschrijving

Alles-in-één
Alles is mogelijk in een alles-in-één machine zoals u zich had voorgesteld! Een verzameling technologieën die alles van watertanks, stofafzuigers en compressoren in één combineert. CRAFT 5X kan overal worden geïnstalleerd zonder ruimtebeperking. CRAFT 5X is een freesmachine die alles kan met zijn compacte ontwerp en kracht.

Nat en droog omschakelbaar.
Kies of het een droog of nat type is, afhankelijk van het materiaal. Waterdichte afdichtingsbescherming verhoogt ook de levensduur van de machine.

Bespaar tijd en verhoog de precisie.

Nauwkeurig frezen, 90 graden frezen. 90 graden frezen is zeer nuttig wanneer gedetailleerde verwerking vereist is, zoals in interproximale gebieden, tandtextuur en tandvleeslijnen, en wanneer esthetische aspecten belangrijk zijn, zoals bij anterieure restauraties. Het elimineert het omslachtige proces van het handmatig verfijnen van de gefreesde zirkoniakronen en verkort de werktijd aanzienlijk.

Controleer uw freesmachine overal met MotionApp.
Het is mogelijk om de status van de verwerkingsfreesmachine in realtime te controleren via de mobiele Motion App. Omdat de verwerkingsvoortgang in realtime wordt weergegeven, wordt er een alarmbericht naar de mobiele telefoon gestuurd wanneer de verwerking is voltooid of wanneer er een abnormale situatie optreedt, waardoor er direct kan worden gereageerd. Ook is het mogelijk om de levensduur van alle op de machine gemonteerde gereedschappen in realtime te controleren, evenals de levensduur van het gereedschap dat momenteel wordt verwerkt.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top