Crossuite

Crossuite QI. 100% online praktijkbeheer voor DSOs en tandzorgpraktijken

Product delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Beschrijving

Crossuite QI bied je 100% online tandzorgpraktijkbeheer, waar je ook maar bent, 24/7 binnen handbereik!

Met 17 jaar ervaring in online software voor (para)medisch praktijkbeheer, betreedt Crossuite eindelijk de tandzorg markt. Crossuite biedt een compleet pakket aan digitale diensten met zijn nieuwe, state-of-the-art, 100% online platform voor praktijkbeheer: QI. Het ondersteunt alle kritieke processen voor het vlotte dagelijkse beheer van zowel grote tandheelkundige serviceorganisaties (DSOs) als tandzorgpraktijken van alle groottes.

Het alles-in-één 100% online zorgplatform biedt elektronische medische dossiers, financiële afhandeling, Belgische en Nederlandse eHealth-diensten, patiëntenportalen, geautomatiseerde communicatie, planning, rapportage en mobiele apps voor een breed scala aan medische specialismen, waaronder tandheelkunde, orthodontie, parodontologie, stomatologie, endodontologie en nog veel meer. Crossuite heeft een naadloze integratie met de Belgische eHealth-diensten zoals MyCareNet, eAttest, eFact, eHBox, CoBRHa, Recip-e en de Nederlandse eHealth-diensten zoals COV, Vecozo en meer.

De oplossing, geaccrediteerd door de Belgische overheid (RIZIV), is ontworpen om workflows te stroomlijnen en de interactie met patiënten te verbeteren en wordt op grote schaal toegepast in de gezondheidszorg.

Bezoek onze stand in de startup-zone op de Dentex vloer om de moeiteloze Crossuite tandzorgpraktijkflow zelf te ervaren.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top