Press Release
Ivoclar

Ivoclar neemt deel aan Dentex: Een kans om de nieuwste ontwikkelingen te ervaren

Tijdens de Dentex 2024 zal Ivoclar de nieuwste ontwikkelingen presenteren en bezoekers de gelegenheid bieden om de producten van dichtbij te ervaren.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Ontdek VivaDent® Aerosol Reduction Gel
Hennie Pereboom, Clinical Product Specialist, zal de de VivaDent® Aerosol Reduction Gel demonstreren op de stand. Het is een baanbrekende innovatie voor professionele gebitsreiniging. Deze gel maakt een einde aan problemen met aerosolen tijdens ultrasonic scaling, waardoor het behandelgebied beter zichtbaar blijft en de risico’s voor zowel patiënten als behandelaars verminderen. De gel vermindert aerosolen tot wel 99% bij het gebruik van ultrasone scalers. Dit zorgt voor:

• Beter zicht op het behandelgebied.
• Lagere kans op ziekteverspreiding via de lucht.
• Een comfortabelere ervaring voor patiënten door minder spuitnevel.
• Eenvoudige dosering en toepassing.

Ivoclar’s product specialist, Hennie Pereboom, zal een demonstratie geven van deze baanbrekende gel. Ontdek de eenvoudige toepassing, effectiviteit, voordelen en praktische tips voor gebruik met verschillende soorten scalers.

Zirkoniumoxide demonstratieworkshop door Pieter Ghysens
Tijdens de Dentex-beurs zal Pieter Ghysens een demonstratieworkshop geven waarin hij de nieuwste producten, IPS e.max ZirCAD Prime en IPS e.max ZirCAD Prime Esthetic, presenteert. Ghysens, een wereldwijd gerenommeerd ceramist, afgestudeerd in 1999 aan het instituut Anneessens-Funck te Brussel, werkt sinds 2003 als ceramist met specialisatie in metaalvrije esthetische restauraties. De workshop vindt plaats op 3, 4 en 5 oktober van 14:00 tot 17:00 uur en omvat diepgaande presentaties over de voordelen van zirconia en keramische restauraties, geavanceerde technieken zoals cut-back en stain, en uitgebreide uitleg over de eigenschappen van de nieuwste producten zoals IPS e.max Ceram en IPS Ivocolor. Na de presentaties is er ruimte voor vragen en kennisdeling.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top