Elysée Dental

Tandtechnisch Adviseur (voltijds)

Als tandtechnisch adviseur ben je een essentiële schakel in onze dagelijkse werkzaamheden. Je werkt nauw samen met collega’s in de tandtechniek en het orderproces om complexe werkstukken te begeleiden en te coördineren. Je bent de brug tussen tandartsen en ons productieteam, waarbij je vloeiend communiceert in zowel mondelinge als schriftelijke Engelse taal. Met jouw precisie, flexibiliteit en uitstekende communicatieve vaardigheden zorg je ervoor dat elk project vlekkeloos verloopt.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Bij Elysee Dental Belgium nv zijn we op zoek naar een gepassioneerde Tandtechnisch Adviseur om ons dynamische team te versterken. Als toonaangevende leverancier van tandtechnische oplossingen aan tandartsen, kaakchirurgen en ziekenhuizen, spelen we een cruciale rol in het verbeteren van de mondgezondheid en esthetiek van patiënten over de hele wereld. Met onze lokale productie, uitbestedingsopties en cutting-edge technologieën zijn we trots om deel uit te maken van de Elysee Dental Group, een wereldwijd leider in de tandheelkundige sector.

Als Tandtechnisch Adviseur ben je een essentiële schakel in onze dagelijkse werkzaamheden. Je werkt nauw samen met collega’s in de tandtechniek en het orderproces om complexe werkstukken te begeleiden en te coördineren. Je bent de brug tussen tandartsen en ons productieteam, waarbij je vloeiend communiceert in zowel mondelinge als schriftelijke Engelse taal. Met jouw precisie, flexibiliteit en uitstekende communicatieve vaardigheden zorg je ervoor dat elk project vlekkeloos verloopt.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top