Elysée Dental

Elysee Dental

Over ons

Elysee Dental levert State-of-the-art tandtechniek met een constante kwaliteit tegen scherpe prijzen. Het is onze missie om onze klanten te ontzorgen en onze expertise en wereldwijde ervaring te gebruiken om altijd de beste oplossing voor klant en patiënt te bieden. We bieden een totaalpakket; naast hoge kwaliteit tandtechniek kunt u door samenwerking met Elysee Dental genieten van vele voordelen die het werk voor u en uw medewerkers een stuk efficiënter en gemakkelijker maken.

Nieuws

Vacatures

CadCam Medewerker (Voltijds)

Als medewerker van de CadCam afdeling heb je een cruciale rol in de digitale workflow van ons tandtechnisch laboratorium. Je ondersteunt zowel je collega’s in het lab als onze klanten, de tandartsen. Je takenpakket richt zich voornamelijk op 3D printen en inscannen, waarbij je na verloop van tijd zelfstandig verantwoordelijk bent voor het 3D printen. Je draagt bij aan een nauwkeurige en efficiënte verwerking van opdrachten, essentieel voor de hoogwaardige tandtechnische oplossingen die wij bieden.

Vacatureadvertenties bekijken »

Tandtechnisch Adviseur (voltijds)

Als tandtechnisch adviseur ben je een essentiële schakel in onze dagelijkse werkzaamheden. Je werkt nauw samen met collega’s in de tandtechniek en het orderproces om complexe werkstukken te begeleiden en te coördineren. Je bent de brug tussen tandartsen en ons productieteam, waarbij je vloeiend communiceert in zowel mondelinge als schriftelijke Engelse taal. Met jouw precisie, flexibiliteit en uitstekende communicatieve vaardigheden zorg je ervoor dat elk project vlekkeloos verloopt.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top